Twilight Entertainment

     
Jaman Boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jaman boeken?

Wilt u Jaman huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Jaman vindt u op deze pagina.

Wilt u Jaman direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jaman

Jaman is geboren in Deventer en woont op dit moment in Kampen. Al enige jaren treedt Jaman als zanger met veel succes op in het uitgaansleven van Nederland.

In eigen beheer bracht Jaman reeds een aantal singles uit en maakte hij een aantal clips. Deze clips scoren allemaal hoog (qua hits) op YouTube. Het lied "Ik wil een goede vader voor je zijn" is zonder airplay op de radio al meer dan 160.000 keer bekeken! Ter gelegenheid van vaderdag is dit lied in juni 2011 opnieuw uitgebracht als single, maar dit keer landelijk!

Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken. Daarnaast kan Jaman moeiteloos een geweldig "feest" neerzetten.

Jaman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jaman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jaman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jaman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jaman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.