Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jairzinho boeken?

Jairzinho boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jairzinho

Wilt u Jairzinho direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jairzinho

Jairzinho begint in 2006 met acteren in producties van o.a. het RO Theater, Rotterdams Lef, een tour in Amerika en een rol in ‘onderweg naar morgen’. In dezelfde periode maakt Jairzinho zijn entree als muzikant met het nummer ‘Superfly’ waarvan de clip geregisseerd is door de Amerikaanse James Wade, regisseur van de Outlaws (crew 2pac Shakur).

Muziek staat vervolgens op een lager pitje tot 2016 als Jairzinho zijn comeback maakt met het nummer ‘Laat niet los’ in samenwerking met Jonna Fraser. Het nummer, dat met zijn gevoelige teksten vooral goed aanslaat bij de ladies, wordt in elke club in het land gedraaid. Jairzinho is back!

Jairzinho boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jairzinho zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jairzinho wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jairzinho. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jairzinho te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.