Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jaimi Faulkner boeken?

Jaimi Faulkner boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jaimi Faulkner

Wilt u Jaimi Faulkner direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jaimi Faulkner

"Wie Jaimi Faulkner op het podium ziet staan is verkocht." - OOR

Jaimi Faulkner: een mix van fantastische songwriting, goed gitaarwerk, een warm en soulful stemgeluid en een geweldige live performance. Dit jonge multi-talent uit Australie kon niet onopgemerkt blijven! Met alleen zijn gitaar, een stompbox en zijn stem, brengt hij een mengelmoes van verschillende stijlen, en hiermee zijn eigen, unieke geluid.

De zanger kreeg Blues, Folk en Soul met de paplepel ingegoten en won o.a. de 'Bluesperformer of the Year' award. Hij verhuisde naar Berlijn om in Europa te beginnen, en met succes! In Nederland stond hij op het podium met Jon Allen en Waylon en in Duitsland met Vonda Shepard en Stevie Ann.

Jaimi Faulkner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jaimi Faulkner zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jaimi Faulkner wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jaimi Faulkner. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jaimi Faulkner te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.