Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

JAH6 boeken?

JAH6 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van JAH6

Wilt u JAH6 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie JAH6

JAH6 haalde sinds een jamsessie alle smartlappen die ze kenden door de reaggaeverf om te kijken hoe de songs het deden in het rood-geel-groene jasje. En dat zorgde voor een tracklist vol met hits van onder andere Andre Hazes, Willy Alberti en Ramses Shaffy.

JAH6 beleefde haar livedebuut in 2010 op de reggaeweide van de Zwarte Cross. En dat is het publiek niet ontgaan. De enthousiaste reacties bleven maar binnen lopen. Zo ook na hun optredens op Eurosonic 2011, 5 mei-festivals en Guus Meeuwis in het PSV stadion. Waar JAH6 ook speelt ze laten een spoor achter van heupwiegend publiek dat niet stil staat op hun dansbaar gemaakte smartlappen.

De debuutplaat kwam uit in November 2011 waarop een clubtour door het land volgde.

De heren staan ook dit jaar weer te trappelen om de podia op te rennen en het publiek te ontroeren met hun levenslied met een reggaebeat.

JAH6 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over JAH6 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over JAH6 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van JAH6. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over JAH6 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.