Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jagerstrike boeken?

Jagerstrike boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jagerstrike

Wilt u Jagerstrike direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jagerstrike

In een hoog tempo verschillen de stijlen zo kun je Jägerstrike het beste omschrijven. De eclectische act bestaande uit: DJ’s Tivers, Donny Snipes & MC Kojack brengt diverse stijlen in een verfrissend nieuw maar vertrouwd jasje. De mannen van Jägerstrike hebben simpelweg een doel: de tent slopen (zonder iets kapot te maken natuurlijk!). Na festivals als: We Are Electric, Wish Outdoor, Groove Garden, Bevrijdingsfestival Limburg en Castle of Love weten de mannen als geen ander wat bij een lekker feestje hoort en dat is goede muziek.

Verwacht urban, golden oldies, moombahton, latin, house, trap, kuduro en een vleugje hardstyle. Dat is hoe voor de heren het ideale set je in elkaar zit. Wat je exact kan verwachten blijft natuurlijk wel een verrassing. Naast hun setjes is Jägerstrike sinds 2017 ook met producties zichzelf muzikaal op de kaart aan het zetten. Met edits van ANBU, Dyna, David Guetta en Kendrick Lamar weten ze sinds afgelopen jaar ook duidelijk hun eigen sound in hun set voor zich te laten spreken.

Jagerstrike boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jagerstrike zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jagerstrike wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jagerstrike. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jagerstrike te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.