Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 35 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Jacques Herb boeken?

Jacques Herb boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jacques Herb

Wilt u Jacques Herb direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jacques Herb

Jacques Herb, meer dan Manuela alleen, Jacques Herb is nog steeds een publiekstrekker.

Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest! Jacques Herb staat voor: gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit maar, bovenal.........kwaliteit! Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!

De zanger Jacques Herb werd op 28 mei 1945 te Rotterdam, naast de Maastunnel, geboren Jacques Herb was de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde Jacques Herb aan bij de "Wilde vaart " en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen.

 Jacques Herb deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won Herb in 1990 de "Posthoorn Talentenjacht " in het Scheveningse Kurhaus. De finale werd door de AVRO op de televisie gebracht en toen Pierre Kartner Jacques Herb zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen. Jacques Herb's eerste single "De Toreador" kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.

 Een jaar later, in juni 1971, kwam de grote doorbraak voor Jacques Herb met het lied " Manuela ", die na 2 maanden niet alleen Goud maar ook Platina werd (voor meer dan 250.000 verkochte singles). Jacques Herb verhuisde naar België, waar hij in de revue's optrad en naast zijn bekende repertoire ook opera-, musical- en operettenummers zong. Tegelijkertijd volgde Jacques Herb zanglessen bij, de bekende Antwerpse heldentenor en professor, Marcel Vercammen.

Jacques Herb is op de podia een feest van herkenning met zijn hits van toen en van nu. Jacques Herb zit ondertussen al bijna 40 jaar in het vak. Jacques Herb boeken staat garant voor een spetterende, veelzijdige show

Jacques Herb is ook te boeken als seniorenshow. Een optreden duurt dan 2 x 45 minuten voor € 1775,- excl. 6% BTW

Jacques Herb boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jacques Herb zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jacques Herb wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jacques Herb. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jacques Herb te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.