Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Jackfire boeken?

Jackfire boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jackfire

Wilt u Jackfire direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jackfire

Jackfire is een allround coverband die opgericht is in 2006 en bestaat uit de 4 broers: Jacko Zieverink, Colin Zieverink, Tristan Zieverink en Wessel Zieverink. 4 broers in een unieke live show. Dat kan! Al ruim 10 jaar creeërt de band zélf de meest spraakmakende showelementen waarbij aandacht voor detail en kwaliteit een grote rol spelen.

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl.
Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Onderdeel van de show is een spetterende lichtshow dat aangevuld is met vette Special FX. Dit laatste is standaard op iedere show.

Jackfire boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jackfire zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jackfire wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jackfire. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jackfire te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.