Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jack Sparrow Look a like / Imitator boeken?

Jack Sparrow Look a like / Imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jack Sparrow Look a like / Imitator

Wilt u Jack Sparrow Look a like / Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jack Sparrow Look a like / Imitator

Sinds mijn tienerjaren kreeg ik al vaak te horen dat men ik verdomd veel lijk op johnny Depp. Groot compliment maar jaren lang heb ik er niets mee gedaan. Met mijn cowboyhoed en zonnebril op tijdens optredens als straatmuzikant in Duitsland begonnen mensen te denken dat ik hem daadwerkelijk was. Uiteindelijk zo’n 3 jaar geleden met carnaval de stoute schoenen aangetrokken en verkleed als Jack Sparrow de straat op gegaan. Ook al was ’t maar een rode boerenkiel op mijn hoofd, geïmproviseerde hangende kraaltjes van een oude ketting en wat oogschaduw, iedereen reageerde met: Wow!!Net echt!! Ongelooflijk hoeveel gelijkenis!! Je bent echt voor 99% Jack Sparrow!! Are you Johnny?!! Heeeel cool!!

Beetje bij beetje het kostuum bij een gespaard, de pirates of the caribbean films eens goed bekeken om de “drunken”moves onder de knie te krijgen en alle kleine details wat captain Jack uiteindelijk zo iconisch heeft gemaakt.
Letterlijk overal waar ik nu kom als Captain Jack Sparrow gaan ze in de rij staan om met mij op de foto te mogen. Heb al de kans gehad om te mogen “shinen” op Hollywood Blvd, Las Vegas en zelfs Disneyland California! Het hele pretpark, bezoekers en personeel, dacht dat de echte Johnny Depp verkleed als Captain Jack Sparrow op het park rondliep. Uiteindelijk kreeg ik eigen security die ervoor zorgden dat de bezoekers zich niet teveel om mij heen ging ophopen en de paden blokkeerden. Overal waar ik tegenwoordig verschijn denken de mensen dat ik de real deal ben. Zelfs als ze upclose in mijn ogen willen kijken. De trekjes en uitdrukkingen in mijn gezicht zijn volgens iedereen ook identiek aan de echte captain Jack Sparrow.

Eenmaal op een festival, bedrijfsfeest, discotheek, kinderfeest of welk ander event dan ook, ik blijf vanaf begin tot eind in karakter(engels pratend). Ik mag echt van geluk spreken dat ik van mezelf al zoveel op Johnny/Jack lijk. Scheelt vele uren aan opmaken en euro’s aan make-up. Het feest zal tot een hoger magisch niveau worden geheven en de bezoekers, jong en oud, zullen een onvergetelijke ervaring overhouden met waarschijnlijk een foto of selfie als aandenken.

Jack Sparrow Look a like / Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jack Sparrow Look a like / Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jack Sparrow Look a like / Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jack Sparrow Look a like / Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jack Sparrow Look a like / Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.