Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jack Shirak boeken?

Jack Shirak boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jack Shirak

Wilt u Jack Shirak direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jack Shirak

Julien Willemsen, beter bekend al Jack $hirak, begon al op 14 jarige leeftijd met het maken van beats. Inmiddels is Jack uitgegroeid tot één van de meest populaire producers van Nederland.

In 2015 scoort Jack $hirak zijn eerste monsterhit met het nummer “Drank & Drugs” welke de meeste gestreamde track van 2015 wordt. Met hiphopcollectief New Wave wint hij de Popprijs 2015 en de Edison voor beste album van het jaar. In 2016 produceert Jack tevens de meest gestreamde track “Jungle (Broederliefde)” van dat jaar.

In 2017 zal Jack ook eigen singles gaan uitbrengen.

Jack Shirak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jack Shirak zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jack Shirak wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jack Shirak. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jack Shirak te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.