Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Gooi die remmen los
Volledige prijslijst

Jack Kunkels boeken?

Jack Kunkels boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jack Kunkels

Wilt u Jack Kunkels direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jack Kunkels

Jack heeft zich al lang bewezen als allround entertainer en zanger. Jack is dan ook al vanaf zijn 8e jaar zijn stembanden aan het smeren. Op die leeftijd ging hij langs de deuren en zong dan voor iedereen die het horen wilde.
In de jaren daarna nam Jack zo'n 60 keer deel aan talentenjachten door het hele land, waarvan 5 keer aan de Henny Huisman Soundmixshow op locatie. Tijdens deze talentenjachten wist hij diverse prijzen in de wacht te slepen, een bewijs van zijn kunnen.

Brutale mensen hebben de halve wereld, luidt het spreekwoord. Jack deed daarom ook vaak onaangekondigd mee aan talentenjachten. Dan liep hij gewoon naar binnen, vertelde dat hij zijn uitnodiging was vergeten en trad vervolgens gewoon op voor een enthousiast publiek.

Omdat Jack uit een kermisfamilie komt en bovendien zelf ook kermisexploitant is geworden, heeft hij vaak de sterren van de hemel gezongen op de kermis.
Maar ook in kroegen, en op feesten en partijen komt men Jack tegen. Ach, overal waar het maar gezellig is, of.... kan worden! Want een avondje met Jack vergeet u niet gauw!

Of het nu voor een bruiloft, jubileum, dorpsfeest of stadsfeest is: Jack maakt er een feest van. Gevoelige ballads, vlotte kaskrakers en gezellige sfeermuziek.
Jack heeft het allemaal in zijn repertoire zitten. 

Jack Kunkels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jack Kunkels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jack Kunkels wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jack Kunkels. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jack Kunkels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.