Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Jack boeken?

Jack boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Jack

Wilt u Jack direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Jack

Afgelopen jaar kwam de Rotterdamse rapper Jack opeens de scene binnen en liet met uiteenlopende tracks horen dat hij van alle markten thuis is. Waar hij eerder op trap en wavy beats zijn skills al bewees, hoor je hem zingen op ‘Op De Weg’ en laat hij op ‘Onvoorspelbaar’ horen dat hij ook een boom-bap beat kan killen. Binnenkort verschijnt zijn debuutproject met featurings van oa 3Robi, Idaly, DJEZJA en TonyTony. Jack is next up!

Jack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jack zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jack wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jack. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jack te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.