Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.650,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

J-nius boeken?

J-nius boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van J-nius

Wilt u J-nius direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie J-nius

Het kon natuurlijk niet uitblijven maar het succes van Jan Smit heeft tot gevolg gehad dat er een heuse coverband is opgestaan uit alleen maar dorpsgenoten.

J-nius speelt verschillende  soorten muziek,( feest- dans- of rock. ) alles kan met J-nius. Door de 10 man's formatie zijn ze in staat een breed repertoire te spelen.
J-nius speelt ook diverse PALINGSOUNDHITS uit het heden en het verleden!

Voor het LIVE begeleiden van artiesten bent u bij J-nius ook aan het juiste adres! Zij hebben reeds mogen samenwerken met artiesten als Frans Duijts, Bonnie st Claire en George Baker vele anderen.

Bent u op zoek naar een band welke uw avond muzikaal zal aankleden met Volendammer hits in combinatie met een LIVE artiest?

J-nius boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over J-nius zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over J-nius wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van J-nius. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over J-nius te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.