Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Ivo van Breukelen boeken?

Ivo van Breukelen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ivo van Breukelen

Wilt u Ivo van Breukelen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ivo van Breukelen

Ivo van Breukelen is geboren op 10 juli 1989 (Jeddah, Saoedi-Arabië) Kleine Ivo deed vroeger altijd radioprogramma’s van de zenders waar zijn vader naar luisterde na. Zo ontstond de liefde voor radio. Ivo heeft al wat ervaring op de landelijke radio, maar 6 januari 2014 was de dag dat-ie officieel bij de #1 van Nederland begon; 538!.

Ivo is geboren in de Saoedi-Arabische stad Jeddah, de op één na grootste stad van het land met ruim 3 miljoen inwoners. Omdat zijn vader daar werkte, is Ivo daar toen geboren. Maar als je naar Ivo kijkt, zou je niet zeggen dat hij uit het Midden-Oosten komt.

Keiharde hits draaien in het weekend in de kroeg en tijdens de 538 DJ On Tour show! Hij draait namelijk niet alleen plaatjes on-air, maar laat je ook dansen in het weekend!

Samen met Daniël Lippens hoor je Ivo van Breukelen elke maandag tot en met donderdag tussen 21.00 en 00.00 uur met De Avondploeg. Op zondagmiddag tussen 15.00 en 18.00 hoor je Ivo met de Top 40 op Radio 538!

Ivo van Breukelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ivo van Breukelen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ivo van Breukelen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ivo van Breukelen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ivo van Breukelen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.