Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2012
Volledige prijslijst

Ivar Oosterloo boeken?

Ivar Oosterloo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ivar Oosterloo

Wilt u Ivar Oosterloo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ivar Oosterloo

Ivar Oosterloo schrijft al vanaf zijn dertiende jaar zijn eigen muziek. Hij heeft verschillende muziekstijlen geprobeerd en zat in een groep samen met Ferry Doedens. Een ding is duidelijk; pop / soul is helemaal zijn genre!

Met het nummer 'Breakeven' wist Ivar Oosterloo een positie te bemachtigen in de iTunes Download Top 100.

Ivar Oosterloo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ivar Oosterloo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ivar Oosterloo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ivar Oosterloo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ivar Oosterloo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.