Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook 3 x 30 minuten mogelijk
Volledige prijslijst

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken?

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland)

Wilt u Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland)

Bij Ivanildo Kembel zat de wil om te performen al van kleins af aan in zijn bloed. Hij begon dan ook met optreden toen hij 10 jaar oud was. Vanaf dat moment is hij niet meer weg te denken uit de muziekwereld.
Met de groep ‘Treatment’ nam hij de cd ‘Why do you let me down’ op en verzorgde hij optredens in binnen- en buitenland. Zijn eerste tv-optredens waren er in het programma ‘Helden’.

Met de groep ‘Nectar’ bracht hij de cd “Mooie ogen” uit, met veel optredens in grote clubs en televisiewerk voor o.a. TMF Showcase en Call tv. Ook maakte ‘Nectar’ deel uit van ‘Snoep de hond’ en ‘Dokter Droog’, die de cd ‘Je moest eens weten’ inspeelden. Daarnaast speelde Ivanildo in het succesvolle ‘Legacy’ en de all-starband ‘Food for Funk’.
Na zijn bandervaringen was het tijd voor Ivanildo om solo verder te gaan. In 2007 verzorgde hij de titelsong voor de Nederlandse film ‘Hitte Harara’ en werd hij een veelgevraagde sessiezanger.

In het 2e seizoen van The Voice of Holland koos hij voor team Borsato en werd door Marco als ‘The Soulman’ uitgeroepen. Ook na the Voice heeft hij niet stilgezeten. Zo is hij wekelijks te zien in de Dinnershow van RTL Nederland,
21 On Air, treedt hij op door heel het land en is hij druk bezig met het afmaken van zijn eerste EP.

Als u Ivanildo Kembel boekt voor een optreden zult u vooral versteld staan van zijn enorme diversiteit. Want naast Motown Classics van bijvoorbeeld James Brown, Ray Charles, Earth Wind & Fire en Stevie Wonder zingt hij net zo makkelijk Nederlandstalig, Latin, Pop en hits van deze tijd. Van Blurred Lines tot Balada Boa en van Jan Smit tot John Mayer, werkelijk niets is te gek voor deze muzikale duizendpoot.
Met zijn enorme energie, vrolijkheid, enthousiasme, prachtige stem en unieke gave om altijd interactief met zijn publiek bezig te zijn weet hij al snel iedereen voor zich te winnen.

Ivanildo bij u in de zaak? Dan bent u in ieder geval van 1 ding verzekerd: Het is altijd feest!!
 

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.