Twilight Entertainment

     
Ivan Peroti uit TVOH boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ivan Peroti boeken?

Ivan Peroti boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ivan Peroti

Wilt u Ivan Peroti direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ivan Peroti

Ivan Peroti uit Almere heeft muzikaal al een aardig pad bewandeld: Hij was de zanger van de boyband Sat-R-Day, is de zanger van de band Sven Hammond en schrijft ook nummers. Zo heeft Ivan meerdere nummers geschreven voor onder andere Funkerman, Ben Saunders en Shary-An.Ivan was een van de deelnemers aan het Nationaal Songfestival 2012. Hier zong hij 'Take me as I am', dat werd geschreven door Alain Clark, en eindigde hiermee als derde. In de The Voice of Holland maakt hij deel uit van het team Sanne.

Ivan Peroti is tevens te boeken i.c.m. Jellyfish.

Ivan Peroti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ivan Peroti zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ivan Peroti wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ivan Peroti. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ivan Peroti te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.