Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ivan Paulovich boeken?

Ivan Paulovich boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ivan Paulovich

Wilt u Ivan Paulovich direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ivan Paulovich

Ivan Paulovich begon op zevenjarige leeftijd met latin / ballroom dansen in zijn geboorteland Wit-Rusland. Dat deed hij twee jaar voor zijn verhuizing naar België. Hij werd 3 keer Belgisch en 2 keer Nederlands kampioen Latin.

Bij het eerste seizoen van het RTL5 programma So you think you can dance won Ivan in 2008, waardoor hij een rol kreeg in de musical Footloose. In 2010 was Ivan choreograaf/dansleraar van de Doenja kids (waarmee hij in November 2010 nog voor 11.000 jongeren optrad in Ahoy tijdens het Dance4Life Event). Eind november 2010 werkte Ivan mee als rapper aan de single “Leef en geniet” in samenwerking met Rob van Daal en Elastic Double. In 2011 startte Ivan met het geven van danslessen (hiphop, Latin, Zumba) en koos hij er voor het showdanceteam No Doubt als choreograaf te gaan trainen. In maart 2011 deed Ivan mee aan het RTL5 programma The Ultimate Dance Battle. Ivan was toen ingedeeld bij Team Shaker. Verder treed Ivan regelmatig op in binnen- en buitenland en is hij regelmatig te gast bij tv-programma’s.

Ivan Paulovich boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ivan Paulovich zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ivan Paulovich wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ivan Paulovich. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ivan Paulovich te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.