Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Isabel Provoost (The Voice Of Holland) boeken?

Isabel Provoost (The Voice Of Holland) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Isabel Provoost (The Voice Of Holland)

Wilt u Isabel Provoost (The Voice Of Holland) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Isabel Provoost (The Voice Of Holland)

Isabel is een echt multi talent. Bij The Voice Kids liet ze een paar jaar geleden al zien dat ze geweldig kan zingen, maar ook bij de volwassen Voice doet ze goede zaken. Bij The Blind Auditions zong ze ‘Modern World’ van Anouk, drie coaches draaiden en Isabel koos voor Sanne. Maar Isabel kan meer dan alleen zingen. Zo heeft ze meegedaan aan het NK turnen. Met een groepje van zes meiden liet ze de meest bijzondere en sierlijke turnsprongen achter elkaar zien. Toch is zingen hetgeen dat Isabel het liefste doet. In haar Battle moest ze het opnemen tegen Esri. Samen zongen ze ‘I kissed A Girl’ van Katy Perry. Isabel won deze Battle en moest zichzelf dus opnieuw gaan bewijzen in The Knockouts. Hier zong ze ‘Big Girls Don’t Cry’ van Fergie en dat deed ze niet onverdienstelijk. Ten koste van Jacob nam Isabel plaats op een van de stoelen. Op deze stoel hield ze het vol tot het einde van de show. Isabel kan niet wachten om zichzelf te laten horen in de liveshows.

Isabel Provoost (The Voice Of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Isabel Provoost (The Voice Of Holland) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Isabel Provoost (The Voice Of Holland) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Isabel Provoost (The Voice Of Holland). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Isabel Provoost (The Voice Of Holland) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.