Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Inge Kleijn boeken?

Inge Kleijn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Inge Kleijn

Wilt u Inge Kleijn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Inge Kleijn

Geboren en getogen in het Brabantse Gemert, leerde Inge op 7 jarige leeftijd kennis maken met muziek maken en zingen in het plaatselijke kerkkoor Les Petit Chanteurs onder leiding van dirigente Jo Bouw. Daar leerde Inge hoe je meerstemmig kon zingen en dat ze graag op de voorgrond stond was wel duidelijk ze zong regelmatig voor het koor de lead in verschillende liedjes van Stay with me till the morning van Vicky Brown tot de kleine trommelaar met kerst Na ruim tien jaar besloot ze om samen met wat vrienden een bandje te beginnen voor het muzikaal begeleiden van huwelijksmissen en privé feestjes Front-line was geboren. Natuurlijk gingen ze ook nog naar school dat deed Inge in Beek en Donk op de Walterus De Beecke volgde zei een opleiding verkooppraktijk en textiele werkvormen. Na deze succesvol afgerond opleiding ging Inge dan ook werken in een kledingzaak. Maar al snel was duidelijk dat ze meer wilde dan alleen maar de hele dag binnen staan en broeken vouwen dus besloot ze om zich te gaan richten op dat wat ze het liefste deed….. Muziek maken!

Na vele jaren podium ervaring te hebben opgebouwd bij diverse bands wordt deze vlotte, spontane en uiterst sympathieke verschijning zeer geliefd om haar veelzijdigheid, van Duitse schlagers en de bekendste Nederlandse levenslied nummers dat gaat haar hart toch uit naar de Nederlandse pop muziek als groot fan van bijv. Ruth Jacott en Trijntje Oosterhuis koestert ze de droom om ook eens door te breken als nederpop zangeres. Dus werd het tijd voor iets waar ze al jaren van droomde een eigen liedje uitbrengen. Met de hulp van familie, vrienden en zakenrelaties die erg in haar succes geloofde maakte zij deze droom werkelijkheid. Ze is erg dankbaar voor alle steun die ze ontving tijdens de voorbereidingen en ontwikkeling van een prachtig eind product.

Haar debuut single “Liefde Voor Altijd”  is 3 mei 2017 uit gekomen. Producenten en Arrangeurs van Doblo Music Productions en Studio 0317 hebben samen met Inge enorm hard gewerkt aan dit product wat zeker een vervolg verdiend.

Inge Kleijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Inge Kleijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Inge Kleijn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Inge Kleijn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Inge Kleijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.