Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 200 personen
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Impakt boeken?

Impakt boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Impakt

Wilt u Impakt direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Impakt

Deze coverband heeft voor alle leeftijden de ultieme show. Van begin tot eind knallen alle grote hits & medleys met veel enthousiasme van het podium af.
Deze negenkoppige formatie weet precies wat het publiek nodig heeft om tot een heerlijk feest-orgasme te komen. Hits van vroeger worden in een eigentijds jasje gestoken en alle upcoming hits worden verweven tot grandioze medleys. Het kan niet anders dan dat deze band veel positieve IMPAKT zal hebben en zal zorgen voor een onvergetelijke avond.

Belangrijk:  Houd de volgende dag ook zeker rekening met krakende & piepende stembanden van de feestgangers, niet meezingen is namelijk geen optie.
 
Ook al is deze energieke groep het gewend om op grote podia’s te staan, ook bij intiemere feesten zetten ze maar al te graag de zaal volledig op z’n kop. Dus heb geen twijfels over deze allround cover-act…. you want it, you need it!

Impakt boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Impakt zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Impakt wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Impakt. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Impakt te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.