Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Immer Hansi boeken?

Immer Hansi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Immer Hansi

Wilt u Immer Hansi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Immer Hansi

Immer Hansi werd al von kleins ab aan met de Papflepel in de Mund gegoten. Zijn Vater probeerde van die kleine Hansi tevergeefs der Bobsleekampioen von Tirol zu machen maar hij stond viel liever op de Bar van de Après-skihütten.

Bombenstimmung mit Immer Hansi

Immer Hansi staat garant voor 100% bombenstimmung!! Ieder Oktoberfest, Bierfest, Après-skiparty of Megapark wordt een succes met deze feestmaker eerst klas.
Immer Hansi zingt eine schöne Mix van zijn eigene Partyhits: Reünie (Apres Ski) Party Code Rood, Tapf naar Tapf , Jodel Party. Maar ook kommen andere bekennte Fest und Après-skihits vorbei! 

Boekingen Immer Hansi

Immer Hansi heeft al viele Skihütten in het Oostenrijkse land gek gemaak van Westendorf tot Gerlos en van Hinterglemm tot Kirchberg. Ook in Nederland en België heeft Hansi al viele Party’s und Festen gedaan waaronder de Heise Bierfesten, de Skihut Rotterdam, Fijnfisjenie Café  en de Snollebollekes Live in Concert Pré-Party. Dieses Jahr stehen auch: Wish festival, Electronic Picnic, Lloret de Mar und viele anderen Feestjes in sein Agenda!

Klaar voor ein Lawine vol Confetti, Vlaggetjes, Super Musik und Wahnsinn? Immer Hansi komt daran!

Immer Hansi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Immer Hansi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Immer Hansi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Immer Hansi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Immer Hansi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.