Twilight Entertainment

     
Imca Marina boeken / Huren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: E viva Espana, Vino waar blijft die wijn
Volledige prijslijst

Imca Marina boeken?

Imca Marina boeken / huren?

Wilt u Imca Marina huren voor een optreden op uw feest? Dan is Twilight Entertainment het artiestenbureau welke u hierin kan voorzien. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van Imca Marina. Wij informeren u vrijblijvend betreffende de prijs /kosten en andere zaken.

Imca Marina direct boeken voor uw feest ? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Imca Marina

Imca Marina is bekend van hits als: Harlekino" - "Bella Italia" - "Vino" - "Viva Espana" en vele andere meezingers.
Imca Marina trok in het verleden de hele wereld door. Beiroet, Tel-Aviv, Athene, Hamburg, Berlijn, Barcelona, Madrid, Munchen, Mongolië, Tibet en Nepal. Zelfs landen die toen nog niet opengesteld waren voor toerisme.

De exotische sfeer die de stem van Imca met zich meedraagt is een weerspiegeling van haar internationale ervaringen. Het bleken echter liedjes voor altijd te zijn. Haar grote liefde bleef de zuidelijke, de warme muziek, vaak ook de zigeuner-melodieën.

Imca is zelf een uitbundig mens en dat straalt ze uit en geeft dat door aan de mensen, "het publiek moet gelukkig zijn" zei ze in een interview in het Algemeen Dagblad, "Ik vond het heerlijk om in de Gouden Zaal van een theater te staan, maar ik sta met net zoveel liefde te zingen op het biljart van het buurtcafé, waar de vaste klanten mijn gage met euro's bijeengespaard hebben."

Imca Marina is Feest.....maar ook gevoel en sfeer.

Imca Marina boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Imca Marina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Imca Marina wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Imca Marina. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Imca Marina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.