Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ilse DeLange boeken?

Wilt u IlseDeLange huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Ilse de Lange vindt u op deze pagina.

Wilt u Ilse de Lange direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ilse DeLange

U kunt Ilse DeLange inhuren voor een heerlijke avond voor country en pop. Ze liet in 1998 voor het eerst van zich horen met de single ‘I’m Not So Tough’. Sindsdien heeft Ilse DeLange diverse hits gehad, op talloze podia gestaan en heel de wereld over gereisd.

Gaat u Ilse DeLange boeken? Dan kiest u voor een artiest die ooit als meisje van 8 een playbackwedstrijd op school wist te winnen. Ze had de showbizzkriebels direct te pakken en besloot zich aan te sluiten bij de coverband Cash On Delivery. Ze kon op die manier aan de slag met haar eigen zang, waardoor het niet langer bleef bij het playbacken.

Nederlandse Country Music Awards

In 1994 trad Ilse DeLange voor het eerst op tijdens de Nederlandse Country Music Awards. Ze werd daar ontdekt, maar het heeft nog 4 jaar geduurd totdat ze een contract tekende in Amerika, bij Warner Brothers. Ilse de Lange kreeg de kans om haar debuutalbum op te nemen in Nashville. Ze deed dit met Barry Beckett, de man die ook met de Dire Straits, Joe Cocker, Bob Dylan en Paul Simon werkte!

Paul de Leeuw huurde Ilse de Lange als eerste in, in zijn TV-show, nog voordat ze haar album World of Hurt (1998) uitbracht. Dit bleek de basis voor een uitstekende samenwerking. Ze speelt I’m Not So Tough tijdens de uitzending, waardoor dit haar eerste single wordt. Vervolgens brengt ze World of Hurt uit en wordt dit een geweldig succes, binnen no-time is het dubbel platina. U kunt daarmee een geweldige ster inhuren, die al jong de zalen vol wist te spelen.

Rasartieste Inge DeLange boeken

Gaat u Ilse DeLange boeken? Dan kiest u inmiddels voor een echte rasartieste. Ze is al een groot aantal jaren actief en heeft diverse albums uitgebracht. Ilse de Lange kan solo goed uit de voeten, maar kan daarnaast een gehele band met zich meebrengen. Op welke manier u Ilse de Lange ook in wilt huren, u kunt er vanuit gaan dat uw publiek het geweldig naar haar zin heeft.

Wilt u Ilse DeLange boeken? Houd er dan rekening mee dat zij de akoestische bezetting alleen gebruikt bij besloten evenementen tot maximaal 100 personen. Zij werkt dan met toetsen, een gitaar en natuurlijk haar zang. Wilt u haar live met band boeken? Dan duurt dit 1x60 minuten.

Wij vertellen u graag meer over de prijs van Ilse DeLange. Bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op.

Ilse DeLange boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ilse DeLange zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ilse DeLange wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ilse DeLange. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ilse DeLange te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.