Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ijsco Hasan boeken?

Ijsco Hasan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ijsco Hasan

Wilt u Ijsco Hasan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ijsco Hasan

Lente, zomer, herfst of winter? In alle seizoenen krijgt IJsco Hasan een warm onthaal bij jong en oud. Want wat deze Turkse ijskunstenaar allemaal presteert met zijn delicate lekkernijen grenst werkelijk aan het ongelooflijke. Jongleren, goochelen, lukraak ijs weggeven en het weer laten verdwijnen; het kan niet op bij IJsco Hasan. Een optreden van IJsco Hasan geeft zondermeer een zoete nasmaak aan uw evenement. De waardering voor zijn optredens is dan ook bijzonder hoog. IJsco Hasan brengt een performance om van te smullen en is bij voorbaat al een succes.

Ijsco Hasan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ijsco Hasan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ijsco Hasan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ijsco Hasan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ijsco Hasan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.