Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ijsco Ali boeken?

Ijsco Ali boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ijsco Ali

Wilt u Ijsco Ali direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ijsco Ali

Een show waarbij iedereen wegsmelt!

Geestig goochelen en jongleren met verrukkelijk Turks ijs. Optredens waar jong en oud de vingers bij aflikken. IJsco Ali presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren. Bedrijfsfeesten, seminars, beurzen, festivals en andere evenementen zijn bij voorbaat geslaagd met een optreden van IJsco Ali. Voordat IJsco Ali zijn exclusieve Turkse ijs aan zijn watertandend publiek prijsgeeft, wordt een fenomenale show opgevoerd die direct grote hilariteit opwekt. Lachen, gieren, brullen! En als het exquise ijs wordt uitgedeeld gaat IJsco Ali onverstoorbaar verder. U had zojuist toch zo’n heerlijk ijsje in uw hand? Nu is het opeens weg! Tja, IJsco Ali is zo vlug als water. En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic ! Ontdek zelf die verfrissende en onvergetelijke ontdekking met IJsco Ali. Dat pakt overal goed uit!

Ijsco Ali boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ijsco Ali zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ijsco Ali wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ijsco Ali. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ijsco Ali te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.