Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 5.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Ice MC boeken?

Ice MC boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ice MC

Wilt u Ice MC direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ice MC

Iedereen die van het genre Italo-Dance houdt kent Ice MC . De echte naam van Ice MC is Ian Campbell afkomstig uit Nottingham in de East Midlands van Engeland waar hij werd geboren op 22 Maart 1965, Ian groeide op in het gebied van Nottingham dat men Hyson Green noemt (klinkt als “Ice n” Green”).

Zijn ouders waren daar naartoe verhuisd vanuit Jamaica in de jaren 50 zoals vele andere Jamaicanen. Ze leefden samen en deden veel om hun cultuur en identiteit in stand te houden. Ze praatte in hun eigen dialect “Jamaican Patua” wat voor de andere Engelstalige niet makkelijk te verstaan was, hoewel 30 jaar reggae daar wel bij hielp.

Er is geen beter dialect voor Raps and Rhymes en dus was het precies dat wat hij ook gebruikte voor zijn hits “Easy”, “It”s a Rainy Day”, “Think About the Way” en “Take Away The Colour”. Jammer genoeg kreeg hij nooit credits voor deze lyrics. Op school kreeg hij door zijn initialen IC al gauw de bijnaam ICE.

Ice MC boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ice MC zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ice MC wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ice MC. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ice MC te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.