Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: House of Talent
Volledige prijslijst

iAM boeken?

iAM boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van iAM

Wilt u iAM direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie iAM

De energieke Trevor, ook wel bekend als iAM, is een rasechte entertainer. Elke vrije minuut die hij heeft, is hij te vinden in zijn thuisstudio waar hij zijn raps en nieuwe tracks opneemt.

Het schrijven van teksten is, naar eigen zeggen, Trevors ‘superpower’. Naast het schrijven van deze teksten weet hij zijn publiek te entertainen met zijn swingende dansmoves. De ijdele Trevor besteedt veel aandacht aan zijn uiterlijk en hij is vaak in de nieuwste kledingtrends te spotten. Zijn muzikale droom is om mensen te vermaken, troosten, te raken maar vooral te entertainen met zijn muziek.

iAM boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over iAM zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over iAM wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van iAM. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over iAM te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.