Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met live-band
Volledige prijslijst

I Luv Holland Singers boeken?

I Luv Holland Singers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van I Luv Holland Singers

Wilt u I Luv Holland Singers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie I Luv Holland Singers

Job was al op 10 jarige leeftijd druk bezig met muziek. Halverwege de middelbare school verwisselt hij van school en rondt hij in 2008 de Havo voor Muziek en Dans af. Zijn vervolgopleiding volgt hij in Rotterdam. Job is ook regelmatig te vinden in tv series en in films. Zo heeft hij onder anderen in ‘Onderweg naar morgen’ gezeten en in de familiefilm ‘Kruimeltje’. Verder was Job te zien in musicals zoals 'Op hoop van zegen', 'Volendam de musical' en 'De Jantjes'. Hij heeft sinds 2011 een platencontract bij Cloud9music en bracht in juni 2012 de single ‘Sinds die ene nacht’ uit, die Paradeplaat werd bij Sterren.nl. In 2013 stopt Job BovelanderDe I Luv Holland Singers zorgen al jaren voor muzikaal spektakel in het populaire RTL 4-programma 'Ik hou van Holland'. In deze door Linda de Mol gepresenteerde spelshow verzorgen zij, samen met de I Luv Holland Band, de muziek.

Op locatie verzorgen de I Luv Holland Singers een aanstekelijke en met geestdrift gebrachte show, waarin vele hits van Nederlandse bodem voorbijkomen. Van Jan Smit tot Guus Meeuwis en van Wim Sonneveld tot Toon Hermans. Hierbij is het natuurlijk de bedoeling dat er uit volle borst wordt meegezongen. Wat door de geprojecteerde songteksten voor niemand moeilijk zal zijn.

Maar er wordt niet alleen gezongen, zo wordt er ook aan het Rad gedraaid! De muzikale prijzen die hier uit rollen, zullen door de I Luv Holland Singers op een gepaste en intieme manier, namelijk live met gitaar, vertolkt worden. Ook een lied met een tekst op maat behoort tot de mogelijkheden. Dus heeft u iets te vieren: De I Luv Holland Singers kunnen uw feestje een persoonlijk tintje geven.

De I Luv Holland Singers brengen een vrolijke en humorvolle show waarbij - net als op televisie - de participatie van het publiek heel belangrijk en leuk is.

De I Luv Holland Singers bestaan uit drie topvocalisten, die hun sporen in de Nederlandse muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. En dat niet alleen: door hun tomeloze inzet en hun aanstekelijke enthousiasme zijn ze in staat iedere gelegenheid tot een waar feest te maken, waarbij het publiek zonder uitzondering de zaal zingend zal verlaten. een tijdje met theater om zich toe te leggen zijn muziekcarrière.

I Luv Holland Singers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over I Luv Holland Singers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over I Luv Holland Singers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van I Luv Holland Singers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over I Luv Holland Singers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.