Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 1000 pers.
  • Prijs: € 3.395,- excl. BTW
Volledige prijslijst

I Like boeken?

I Like boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van I Like

Wilt u I Like direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie I Like

Allround coverband i-Like is in 2012 opgericht met als doel om de lat binnen de amusementsmarkt te verhogen. i-Like probeert dit telkens weer met haar frisse, jeugdige en moderne uitstraling en haar actuele repertoire. Dit alles wordt combineert met ongekend hoge muzikaliteit, eigentijdse show en de drang om elke keer weer boven zichzelf uit te stijgen.

i-Like bestaat uit 6 muzikanten die elkaar vonden via "Social media". Allen hebben ze een schat aan ervaring, waarbij zangeres Sascha James en zanger Willem de Beer absolute meerwaarde betekenen. De band is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium.

Door haar brede inzetbaarheid is i-Like voor vrijwel elk evenement geschikt. Denk hierbij aan dancings en discotheken, feesttenten/kermissen en openlucht manifestaties, bedrijfsfeesten, maar ook intieme privéfeesten en bruiloften.

i-Like presenteert een voortdurend vernieuwende frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers, waarbij alles live (geen tapes!) wordt gespeeld. De nadruk ligt voornamelijk op het actuele Top 40 repertoire, maar ook worden de 70's, 80's & 90's, het Nederlandstalige lied, Easy-listening, Trance & Dance en stevige Rock absoluut niet geschuwd. i-Like is van alle markten thuis en zal haar repertoire, afhankelijk van de gelegenheid, zorgvuldig uitkiezen.

I Like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over I Like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over I Like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van I Like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over I Like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.