Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

HydroBoy boeken?

HydroBoy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van HydroBoy

Wilt u HydroBoy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie HydroBoy

Wie de kreet "hindabuilding!" niet kent heeft afgelopen jaren vermoedelijk onder een steen geleefd. In 2012 scoorde HydroBoyz onder de vleugels van Rotjoch's label Mucho Dinero, een enorme hit met hun aanstekelijke single 'Hindabuilding', welke over menig festivalterrein en in clubs van Nederland tot aan Spanje rondschalde. Festivals als Appelsap en Solar werden in dat jaar dan ook vakkundig afgebroken tijdens hun energieke shows en dit werd nog even dubbel en dwars bevestigd door de State Award die zij wonnen voor 'Beste Liveact' en de nominatie als 'Beste Groep'.

Onlangs besloten Hydro en MocroManiac een punt te zetten achter de formatie HydroBoyz en beiden solo verder te gaan. Sindsdien gaat Hydro verder door het leven als HydroBoy. Stil zitten komt echter niet in zijn vocabulaire voor: inmiddels is HydroBoy druk bezig met de afronding van zijn 'Timmygang' mixtape, waarop hij samenwerkt o.a. Adje, Bokoesam, Kalibwoy en Lil Kleine. Verwacht dan ook snel nieuwe aanstekelijke en energieke hits zoals je ze van HydroBoy gewend bent!

HydroBoy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over HydroBoy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over HydroBoy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van HydroBoy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over HydroBoy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.