Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Humberto Tan boeken?

Humberto Tan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Humberto Tan

Wilt u Humberto Tan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Humberto Tan

Humberto Tan wordt op 26 februari 1965 geboren in Paramaribo. Na het behalen van zijn vwo-diploma studeert hij Nederlands Recht in Amsterdam. Na zijn studie wordt hij in 1991 aangenomen bij de AVRO als redacteur van het programma Forza. Al snel wordt hij presentator van dit programma. Twee jaar later wordt Humberto presentator en redacteur van Studio Sport. Naast Studio Sport' presenteert hij lange tijd het NOS-Journaal.

In 2001 wordt Humberto Tan verkozen tot Best Geklede Nederlander. Hij heeft duidelijk veel gevoel voor mode, en in 2003 begint hij zijn eigen kledinglijn. Daarnaast heeft hij het boek "Het Surinaamse Legioen, Surinaamse voetballers in de eredivisie 1954-2000" geschreven. Dit boek wordt in 2004 verfilmd door documentairemaker Hans Heijne. Humberto is onder meer bestuurslid van de Stichting Suriprofs die fondsen werft voor goede doelen in Suriname.

Bij Talpa presenteert Humberto Tan samen met Jack Spijkerman café De Sport. In dit voetbalprogramma schotelen zij de klanten alle zaken voor die een café zo gezellig maken: bekende gasten, boeiende gesprekken, opmerkelijke momenten en pijnlijke voorvallen. Daarnaast is hij een van de vaste presentatoren van het dagelijkse actualiteitenprogramma NSE, waarin het nieuws van de dag wordt besproken. 

Humberto Tan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Humberto Tan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Humberto Tan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Humberto Tan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Humberto Tan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.