Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: incl.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Prijs is voor openbaar/Besloten op aanvraag
Volledige prijslijst

Hudson Five boeken?

Hudson Five boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hudson Five

Wilt u Hudson Five direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hudson Five

The Hudson Five ooit opgericht door een groepje enthousiaste vrienden, bestaat inmiddels al weer zo’n jaar of 10. Na een aantal wisselingen in de bezetting van de band, kwam de formatie steeds beter in zijn vel te zitten, en zo kreeg The Hudson Five steeds meer een eigen gezicht en sound. Het idee achter de band, om dus met een hecht groepje lekkere rockcovers te spelen, is nooit veranderd, en dat is ook gelijk de grote kracht van de Hudsons, het plezier en het enthousiasme.

The Hudson Five, bestaande uit Frans Gebing (drums), Paul de Jong (bas, backing vocals), Richard Evers (gitaar), Ron Tetteroo (gitaar,vocals) en Sandra van Adrichem (vocals), werden medio 2004 getrakteerd op de komst van een zesde bandlid, Chris Zegers.

Chris, muzikant in hart en nieren, wilde wel in zijn vrije tijd blijven musiceren, en daar de vibe en de keuze van het repertoire van The Hudson Five hem enorm aansprak, was de geboorte van The Hudson Five ft. Chris Zegers een feit. De 6 Hudsons willen, naast hun gewone werk, gewoon lekker knallen “on stage”, met een hoop fun en enthousiasme, en willen zo ook anderen trakteren op een lekkere rockvibe.

Het repetoire bestaat o.a uit covers van U2, Red Hot Chili Peppers, Stereophonics, Coldplay, Lenny Kravitz, maar ook rock van eigen bodem, Peter Pan Speedrock, staat op het lijstje.

Naast Chris Hudson als lead zanger , zijn er een aantal covers die Sandra Hudson voor haar rekening neemt, en ook Ron Hudson laat zich zo nu en dan horen als zanger. En gedragen door het duo Paul en Frans Hudson, en versterkt door het gitaarwerk van Richard Hudson, zorgt dit alles voor genoeg “Rockfun” bij een optreden van The Hudson Five.

Hudson Five boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hudson Five zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hudson Five wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hudson Five. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hudson Five te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.