Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

HouseQuake boeken?

HouseQuake boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van HouseQuake

Wilt u HouseQuake direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie HouseQuake

Voordat ze besloten de krachten te bundelen in Housequake waren Rogier van Bueren en Erick Eerdhuijzen ieder voor zich al uitgegroeid tot de absolute top in clubland. Zo eindigden ze bij de Release Dance Awards 2005 als hoogst genoteerde club-dj’s op respectievelijk de achtste (Roog) en tiende (Erick E) plaats.

Erick E, midden jaren ’90 groot geworden in de Amsterdamse RoXY, ging ook nog met de Award voor Beste club-dj naar huis. Vanouds een favoriet bij het vrouwelijk deel van het publiek (tot grote jaloezie van zo ongeveer al zijn collega’s), is hij anno nu populairder dan ooit - mede dankzij zijn top-40 hit ‘Boogie Down’ (2005) en de succesvolle Sneakerz-feesten, waar hij een van de residents is. Roog is op zijn beurt al jaren de populairste house-dj van ons land en vaandeldrager van de pure, onversneden soulful dancegrooves. In 2003 kwam zijn langverwachte internationale doorbraak met de groep Hardsoul (Roog met broer Greg), dankzij de deep soul track ‘Back together’, featuring houselegende Ron Carroll. Inmiddels is Roog vaste dj tijdens de internationale tournees van het Britse Defected-label.

HouseQuake boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over HouseQuake zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over HouseQuake wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van HouseQuake. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over HouseQuake te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.