Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

House4Pleasure boeken?

House4Pleasure boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van House4Pleasure

Wilt u House4Pleasure direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie House4Pleasure

In 2011 besloten beste vrienden Hylke van Grinsven (1981) en Pascal van drie (1986) hun liefde voor House-music te bundelen in één act: House4Pleasure. Ze organiseerden een aantal uitverkochte feesten en draaiden vervolgens op grote events als Ultrasonic, Sundaypeople, BLSSD, Metz, Festifoort, Sunbeats en meer.

De mannen geven enorm veel energie en weten dit als geen ander over te brengen naar iedere dansvloer. Hun stijl is een combinatie van groovy, funky, deep- en techhouse. Met eigen edits weten ze iedere keer weer een herkenbaar en uniek geluid neer te zetten.

Hun eerste eigen productie “Brace yourself for he Bass” is onlangs verschenen op Todd Terry’s InHouse Records. En dat is nog maar het begin! De mannen zijn zeer ambitieus en we kunnen de komende tijd meer producties gaan verwachten. So Brace yourself!

House4Pleasure boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over House4Pleasure zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over House4Pleasure wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van House4Pleasure. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over House4Pleasure te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.