Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

House of Rock boeken?

House of Rock boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van House of Rock

Wilt u House of Rock direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie House of Rock

HOUSE OF ROCK - A Rock Tribute To 90's House. Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Dat vroegen de muzikanten van de nieuwste coversensatie ‘House Of Rock’ zich af. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al lang verdiend hebben (o.a. ex-leden van LEFT en The Hot Stewards) bundelen hun krachten om de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd.

House of Rock boeken

House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar keihard ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. Het publiek zal ondersteund door twee sexy zangeressen dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen. In hun eerste jaar als band zetten zij al heel wat feesttenten en festivals op zijn kop, waaronder een stampvolle megatent op Paaspop. Dit jaar rocken ze o.a. de Zwarte Cross en 7th Sunday Festival.

House of Rock boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over House of Rock zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over House of Rock wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van House of Rock. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over House of Rock te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.