Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

HotTown boeken?

HotTown boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van HotTown

Wilt u HotTown direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie HotTown

Hot Town is een live experience zoals je die nooit eerder hebt meegemaakt. Met een enthousiast team van professionele muzikanten, zangers, dansers, producenten en de nieuwste technieken op gebied van geluid, licht en podium effecten zorgen we altijd weer voor een wervelende en verrassende performance vol interactie. Een show waar het plezier en de energie van afspat. En dát werkt gegarandeerd aanstekelijk op het publiek.

De leden van Hot Town zijn zeer geroutineerd in binnen- en buitenland. Zij hebben gewerkt en getourd met artiesten zoals: Candy Dulfer, Robin Thicke, Anouk, Selena Gomez, Metropole Orkest, Urban Dance Squad, Berget Lewis, David Foster,Venga Boys, Trijntje Oosterhuis en vele meer.

In een show van Hot town volgen de grootste hits elkaar in rap tempo op. Van lekkere meezingers tot  ‘dancy’ beats met een show waar je U tegen zegt: of je nu 80 vrienden en kennissen een wereldavond wilt bezorgen of een publiek van 10.000 man, Hot Town maakt er een onvergetelijke happening van die je wensen en verwachtingen op alle fronten overtreft. Werkelijk álles kan en niets is te gek.

Hot Town Boeken betekend:

  • Spraakmakend show spektakel
  • Kwaliteit, professionaliteit en enthousiasme
  • Meedenkers met oog voor specifieke wensen
  • Allround muziek inclusief de nieuwste hits
  • Een avondvullende show van A tot Z
  • Royale keus met bijzondere extra’s
  • Betrokkenheid

HotTown boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over HotTown zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over HotTown wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van HotTown. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over HotTown te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.