Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hot Club De Frank boeken?

Hot Club De Frank boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hot Club De Frank

Wilt u Hot Club De Frank direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hot Club De Frank

De Hot Club de Frank, dat is Swing, Gipsy Jazz, Klezmer en nog veel meer. Van stevige ritmes tot heerlijk relaxed. De band is regelmatig op radio en TV en is live te zien op allerlei podia in binnen- en buitenland, van jazzpodia tot wereldmuziekfestivals, van theaters tot kamermuziekzalen. Zo speelde de band inmiddels drie keer op het North Sea Jazz Festival. De Hot Club de Frank verzorgt ook graag de muzikale bijdrage aan uw feest, receptie of diner, als achtergrond of klein concert.

‘Geweldige individuele muzikanten zegt nog niets over het orkest. Bij De Hot Club de Frank is er echt een team van gemaakt, spatgelijk in het samenspel en gediciplineerd in de arrangementen. Een toporkest!’, de Schakel, januari 2006.
Niet een béétje hot …

Als vier musici zich helemaal overgeven aan het spel, aan de grillen van het moment, als ze hun instrumenten zwoel in je oor kunnen doen fluisteren, maar vooral ook keihard kunnen swingen…dat is pas hot.

De Hot Club de Frank Van hot naar her
Natuurlijk luisterden deze mannen veel naar de 78-toerenplaten van Django Reinhardt en zijn Quintette du Hot Club de France. Dat doen ze nog steeds. Maar verwacht nu niet zomaar een avondje jaren 30-swing. Hier staan vier jonge mannen, inventief, virtuoos en vooral gretig. In vliegende vaart doorspekken ze hun muziek met grillige wendingen en motieven, puttend uit de traditionele swing, eigen composities, klezmer en zigeunermuziek.

De Hot Club de Frank Zonder ritmegitaar

De Hot Club de Frank is misschien wel de eerste band ter wereld in dit genre zonder doorgaande ritmegitaar. Hoe ze dat oplossen? Simpel! Zo zijn daar de ritmeviool en de ritmesaxofoon. En verder wordt er heel wat getrommeld en getikt op instrumenten die daar niet voor bedoeld zijn. Het resultaat is dynamiek, vrijheid en interactie. Dat is niet alleen spannend om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken.

Hot Club De Frank boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hot Club De Frank zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hot Club De Frank wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hot Club De Frank. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hot Club De Frank te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.