Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: niet van toepassing
  • Prijs: € 1.375,- excl. BTW
  • Opmerking: Max. 3 acts, ook combinatie mogelijk
Volledige prijslijst

Hostess Team boeken?

Hostess Team boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hostess Team

Wilt u Hostess Team direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hostess Team

Bij elke evenement is er een moment dat gasten verplaatst of gewoon ontvangen moeten worden. Dit ervaren hostess team  weet dat op luchtige wijze perfect te regelen. Of het nu gaat om een incheck, het verplaatsen naar een andere zaal, open dag, jubileum of een bedrijfsuitstapje. Carla & Corné leiden alles op luchtige wijze in goede banen. Vraag ook naar de mogelijkheden voor buitenlandse reisbegeleiding!

Hostess Team boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hostess Team zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hostess Team wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hostess Team. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hostess Team te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.