Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
  • Opmerking: Entertainende Zwarte Piet
Volledige prijslijst

Hoofdpiet boeken?

Hoofdpiet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hoofdpiet

Wilt u Hoofdpiet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hoofdpiet

Wie kent hem niet. De trouwe (hoofd)hulp van Sinterklaas. Na het vertrek van de wegwijs piet is dit nu dé piet die alles voor Sinterklaas regelt. De kinderen zullen hem direct herkennen van de tv ook al is het niet de echte. Maar eigenlijk maakt dat ook niet uit, want deze hoofdpiet is misschien zelfs nog wel leuker ook. Hij goochelt, zingt, springt en danst met de kids. En ontvangt natuurlijk Sinterklaas.

Een perfecte act van een eerste klas kids- en familie entertainer die tot in de puntjes is verzorgt door een groot Sinterklaas liefhebber met een groot kinder hart. Met o.a. het exacte copy (maatwerk) pak van de tv hoofdpiet welke met veel oog voor detail is nagemaakt Hiermee steelt u echt de show bij het publiek en uiteraard bij de kinderen!

Hoofdpiet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hoofdpiet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hoofdpiet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hoofdpiet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hoofdpiet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.