Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.000,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Hollands Verdriet boeken?

Hollands Verdriet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hollands Verdriet

Wilt u Hollands Verdriet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hollands Verdriet

Alle nederlandstalige hits komen voorbij

De vijfmansformatie Hollands Verdriet vertolkt op een bijzonder swingende wijze alle Nederlandstalige toppers op het gebied van het gevoelige lied. De groep staat garant voor een niet-alledaags, sprankelend optreden, waarbij naast de nederlandstalige covers ook eigen repertoire de revue passeert.

De 'smartlappen met een knipoog' brengen elk publiek in een roes van plezier en feestvreugde. Onder het motto 'gedeelde smart is dubbel plezier' wordt er uit volle borst meegezongen. De 'Alles goud' show staat daarmee garant voor een compleet feest.

Hollands Verdriet is een band, die uitsluitend Nederlandstalige Hits vanaf de jaren zestig tot heden vertolkt. Dat loopt dus van Ben Cramer, Jacques Herb, Bloem tot Van Dik Hout, Jan Smit en Guus Meeuwis.

Hollands Verdriet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hollands Verdriet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hollands Verdriet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hollands Verdriet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hollands Verdriet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.