Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hoksons boeken?

Hoksons boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hoksons

Wilt u Hoksons direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hoksons

De Høksons is een vierkoppige formatie uit Ter Apel en omstreken, louter bestaande uit liefhebbers van het rock ’n roll-genre, die maar één ding wil: vol gas knapp’n! De gouden strot en knijterstrakke slaggitaar van de ijzersterke frontman Gert Huls, aangevuld met een dampende ritmetandem en gierende gitaarsolo’s zorgen samen voor de beukende Veenkoloniale Rock ’n Roll van de Høksons! Voeg aan dit recept een gezonde dosis energie, humor, interactie en spelvreugde toe en je krijgt een spectaculaire show vol rock ’n roll!

De heren van de Høksons hebben de afgelopen jaren al veel zalen omver geblazen door heel Nederland met hun Veenkoloniale Rock ‘n Roll! De heren rockers weten op hun eigen energieke wijze covers van Normaal naadloos te combineren met hun eigen werk. Dit eigen werk valt te omschrijven als rock ‘n roll met invloeden die vallen te typeren als een kruisbestuiving tussen Status Quo en AC/DC die zo af en toe een groene beugelfles drinkt met Normaal en Chuck Berry.

De stapel eigen werk is zover gegroeid dat de Høksons in mei van dit jaar hun eerste album zullen lanceren!

Kortom: Veenkoloniale Rock ’n Roll! Dialectrock van de bovenste plank met een hoog feest en beukgehalte! Dat zijn de Høksons!!

Hoksons boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hoksons zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hoksons wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hoksons. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hoksons te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.