Twilight Entertainment

     

Hoe boek ik een artiest

1. U doet een informatieaanvraag via de website
2. Wij nemen contact met u op, adviseren en maken een offerte
3. U maakt een keuze en bevestigd deze aan ons
4. Wij maken een boekingscontract en factuur voor u en wensen u een fantastisch feest of evenement!

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg?

Wij doen ons best om tijdens werkdagen uw informatieaanvraag of e-mail binnen één uur te beantwoorden. Over het algemeen hanteren wij een uiterlijke termijn van 4 uur voor u een offerte krijgt.

Kan ik een artiest vrijblijvend in optie nemen?

Ja, het is mogelijk om een artiest vrijblijvend in optie te nemen. Opties zijn 10 dagen geldig, tenzij in de offerte anders aangegeven. U heeft binnen deze 10 dagen de gelegenheid om met uw feestcomité of collega-organisator te overleggen of u de geplaatste optie om wilt zetten in een definitieve boeking. Een optie plaatsen kunt u simpel doen door telefonisch contact met ons op te nemen, een email te sturen of het contactformulier in te vullen.

Kan ik de artiest van tevoren spreken voor overleg?

Indien u dit wenst kunt u van tevoren telefonisch contact opnemen met ons om specifieke wensen of mogelijkheden door te spreken. In sommige gevallen is het handiger om de artiest u te laten bellen om belangrijke zaken door te nemen, wij geven uw nummer dan aan de artiest door.

Krijg ik een bevestiging van de boeking?

Voor u en ons is het prettig als zaken helder en duidelijk geregeld zijn. Voor het bevestigen van een boeking verstuurd Twilight Entertainment altijd eerst per email het boekingscontract . Op dit boekingscontract staan alle afspraken (tijden, locatie, contactpersoon etc.) die gemaakt zijn overzichtelijk op een rij. Indien het contract dat u per e-mail ontvangen heeft akkoord bevonden is stuurt Twilight Entertainment het contract per post naar u toe. Na ontvangst van het contract dient u deze te ondertekenen en binnen vijf dagen te retourneren per post in de meegestuurde retourenveloppe. Pas na retourneren van het boekingscontract is de boeking definitief.

Hoe weet ik of een artiest goed is?

Alle artiesten die u bij Twilight Entertainment boekt zijn professionals. In de praktijk betekent dit dat alle artiesten al geruime tijd op professionele basis entertainment verzorgen, en dat zij door hun kennis en ervaring een professioneel product weten neer te zetten. Doordat wij al geruime tijd en naar ieders tevredenheid samenwerken met deze artiesten, bent u er zeker van dat u altijd kwaliteit in huis haalt.

Hoe laat is de artiest aanwezig?

Doorgaans is een artiest ruim op tijd voor aanvang van het optreden aanwezig. De exacte tijd van aanwezigheid verschilt echter per act of artiest. De aanvangstijd van de artiest wordt u in de week voorafgaand aan het optreden bekend gemaakt.

Hoe kan ik jullie telefonisch bereiken?

Wij zijn telefonisch van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 op telefoonnummer 0497 - 360718. Buiten deze kantoortijden nemen we informatieaanvragen in behandeling per e-mail.

Wie kan ik bereiken in geval van nood?

In geval van nood kunt u ons telefoonnummer gebruiken: 0497 - 360718,volg het menu en u word doorverbonden.

Hoe verloopt de betaling?

Indien wij de boeking aan u mogen bevestigen ontvangt u naast een boekingscontract ook direct een factuur. De factuur dient uiterlijk 21 dagen voorafgaand aan het optreden te worden voldaan.

Bij het doen van een boeking wordt ter waarborg van het contract 25% als voorschot in rekening gebracht. Dit bedrag dient binnen 5 dagen na de factuurdatum van de voorschotnota te worden voldaan.

Wat als een artiest verhinderd is?

In de praktijk komt het vrijwel nooit voor dat een artiest een optreden moet afzeggen. Mocht een artiest door omstandigheden toch verhinderd zijn dan zal Twilight Entertainment er alles aan doen om voor geschikte vervanging zorg te dragen. Doordat we een groot artiestenbestand hebben is er eigenlijk altijd wel een oplossing mogelijk.

Waarom boeken via Twilight Entertainment ?

Twilight Entertainment is een professioneel boekingsbureau en verzorgt boekingen voor meer dan 2.000 Nederlandse artiesten, bands en acts. We hebben jarenlange ervaring met het boeken van artiesten, variërend van sneltekenaar tot live-concerten van de meest populaire Nederlandse artiesten.

Belangrijk hierbij is te vermelden dat Twilight Entertainment een volledig onafhankelijk intermediair is. Om deze reden kunnen wij u, als klant, het beste advies geven. Entertainment dat past bij uw feest of evenement. En past binnen uw budget!

Twilight Entertainment heeft ook 'partymanagers' tot haar beschikking die uw feest nog aangenamer maken. Zij zorgen ervoor dat het ook de artiesten aan niets te kort komt, regelen alles achter de schermen en op het podium en zijn uw aanspreekpunt tijdens de avond. Kortom: u kunt zorgeloos genieten van uw eigen feest of evenement!