Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hitmaestro boeken?

Hitmaestro boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hitmaestro

Wilt u Hitmaestro direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hitmaestro

Hitmaestro is het alterego van Stijn Bastiaansen. De allround DJ die overal en altijd zijn publiek in beweging krijgt en zelfs van een AA-meeting nog een feestje kan maken. Eerder stond hij al op Paaspop, Freshtival, Coen & Sander’s Koningsspektakel en speelde hij vijf dagen lang het hele Max Verstappen Dorp bij de Grand Prix in Oostenrijk plat. Zijn triple A status maakt hem dé maestro voor ieder feest:

Allround

Hitmaestro is allround in de breedste zin van het toch al zo brede woord. Sven Kramer en Ireen Wüst zijn puristen in vergelijking met Stijn, die wanneer de avond zich daarvoor leent zijn publiek alle hoeken van het muzikale spectrum laat zien.

Allemansvriend

Omdat hij voor ieder wat wils draait, maar ook vanwege zijn goedlachse karakter. Iemand die normaal doet en geen backstage-gasten meebrengt die binnen een half uur de koelkast leegdrinken!

Avondvullend

Wordt je oma 120 of zoek je een huis-DJ voor je festival; Hitmaestro is je droomkandidaat. Sets van 4 uur lang zijn hem niet ongewoon. Hij weet het tempo altijd perfect op te bouwen, maar pas op: Stijn staat erom bekend zijn publiek tot het einde binnen te houden en de drankcomsumptie aanzienlijk te verhogen. Niet geschikt voor feesten waar de drank wordt afgekocht dus.

Nieuw: Hitmaestro’s Radioshow

Hitmaestro’s Radioshow is een interactief DJ-concept met al het leuke dat we allemaal van radioshows kennen. Verzoekjes, winacties, jingles etcetera! Afhankelijk van de ‘zendtijd’ en de wensen van de promotor, bestaat de Radioshow uit meerdere blokken. Tijdens de ‘Sing- Along-Gong’ rijgt de hitmeester de meezingers aaneen, is het glijen en schuren geblazen tijdens ‘Fiesta Del Snol’, klinkt het 100% NL tijdens ‘Het Oudehollandsche Bitterballenbal’ en doet een keur aan zomerhits de temperatuur hoog oplopen tijdens ‘Jezus Christus, was ‘t maar weer augustus!’

Hitmaestro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hitmaestro zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hitmaestro wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hitmaestro. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hitmaestro te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.