Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hit Me boeken?

Hit Me boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hit Me

Wilt u Hit Me direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hit Me

"Hit Me!, een jonge en zeer goede, dansbare coverband!
 
De jonge jongens en dame van Hit Me! verzekeren u van een avond om niet te vergeten. De sets staan als een huis, gaan van Funk tot Dance, Pop, Rock en Groove en laten uw voeten dan ook niet stilstaan. Er mag gedanst worden!
 
Met energie, plezier en liefde voor muziek zullen zij uw avond sfeer geven. De volgorde van de set vormt zich vanzelf door wat er vanuit het publiek gevraagd wordt. Dus moet het energie level even een stapje terug? Hit Me voelt dat automatisch aan. Zo maakt Hit Me! mooie overgangen en lijkt het soms net een DJ die nummers aan elkaar mixt.
 
Volle romige basgrooves, stuwende drums, opzwepend toetsenspel, knetterende gitaarpartijen en een energieke en charmante zanger zorgen voor een muur van muziek waar je niet omheen kunt.
 
Aan kwaliteit geen gebrek. Hit Me! is een 5-koppige feestband met veel speelervaring. De band bestaat uit een aantal goede muzikanten van het Amsterdams Conservatorium die gezamenlijk en afzonderlijk al schitterden op plekken als North Sea Jazz, The Hague Jazz, Paradiso, De Melkweg, Tivoli, bij tours in het buitenland (Amerika, Duitsland, Japan) en op talloze festivals, bedrijfsfeesten en clubs.
 
Dus zoekt u nog een goede live act? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het een knalfeest wordt!"
 
Na alle speel ervaringen met Hit Me! merken we dat mensen het erg leuk vinden om een jonge band te zien spelen, wij zijn nog zo energiek en fris! Het publiek staat lekker te dansen, voor ieder wat wils!

"Hit Me! neemt standaard hun eigen DJ mee. Zodra de band met pauze gaat neemt de DJ het meteen van hun over. Zo heeft u heel de avond door en door muziek.

Hit Me boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hit Me zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hit Me wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hit Me. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hit Me te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.