Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 5 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

His en Co boeken?

His en Co boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van His en Co

Wilt u His en Co direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie His en Co

His en Co is een veelzijdige duo coverband.

De moderne apparatuur maakt het tegenwoordig mogelijk om ook met een kleine bezetting van 2 personen het geluid van de originele muziek zo exact mogelijk neer te zetten.  En, om het geheel compleet te maken speelt His en Co muziek van iedereen, voor iedereen: dus van rock tot wals en van Nederlandstalig tot disco en moderne pop. 

Dit in combinatie met het enthousiasme en de ervaring maakt de muziek van His en Co geschikt voor een kermis, een bruisende bruiloft, een knallend bedrijfsfeest, en van feesttent en zaal tot gewoon een gezellig avondje café.

Graag stellen wij de leden van His en Co aan u voor:

* Renee Hissink (His): Toetsenist
* Ollie (Co): Zang, Gitarist

His en Co boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over His en Co zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over His en Co wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van His en Co. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over His en Co te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.