Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met LIVE-band 75 minuten € 3000,- excl. BTW/BUMA
Volledige prijslijst

Hind boeken?

Hind boeken / huren ?

Wilt u Hind huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Hind vindt u op deze pagina.

Wilt u Hind direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hind

Hind behoeft eigenlijk geen introductie meer. Nederland kent haar inmiddels al jaren als een jonge vrouw met een bijzondere, warme uitstraling en een stem waar ze net zo makkelijk pop, fado, jazz als Arabische klassiekers mee zingt.

Veelzijdigheid is niet alleen het woord dat van toepassing is op de zangkwaliteiten van Hind. Ook als artiest is ze veelzijdig. De rij van optredens van de afgelopen jaren is lang, of het nu gaat om solo optredens of onder begeleiding van haar eigen band, in een theater, tijdens een tv show zoals De Wereld Draait Door of op een groot gala zoals de Musical Awards.

Een show van Hind is altijd bijzonder. Zoals op Bevrijdingsdag voor theater Carré in Amsterdam, waar Hind onder toeziend oog van Koningin Beatrix onder begeleiding van het Metropole Orkest veel indruk maakte. Of haar deelname aan het songfestival in 2008.

Hind is een artiest die in ieder programma kan worden ingepast, eind dit jaar of begin volgend jaar kunnen wij een geweldige nieuwe cd verwachten.

Door de succesvolle samenwerking met SellaBand in 2009, wist ze in recordtempo (11 dagen) $60.000 bij elkaar te krijgen via haar fans om haar derde album te gaan produceren. Een bijzonder emotionele ervaring voor de zangeres, aangezien haar fans in zo'n korte tijd de funding van haar nieuwe album wisten te realiseren.
 
Meteen daarna dook ze de studio in met de fantastische producer Steve Power. Steve Power produceerde o.a. de meest succesvolle albums van Robbie Williams. Samen met haar manager bedacht ze de nieuwe muziekstijl: Crosspop. Pop muziek in de basis met minimale invloeden van andere muziek genres zoals r&b, soul, arabische invloeden of spaanse invloeden.  Het derde album genaamd: “Hind Crosspop” ligt in de winkels. De eerste twee singles van het album: “Don’t leave me behind” en "I Want It" zijn te downloaden via Itunes.

Hind Boeken?

Hind boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hind zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hind wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hind. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hind te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.