Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 250 pers.
  • Prijs: € 1.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. geluid tot 850 pers. € 2395,-
Volledige prijslijst

Hillstreet boeken?

Hillstreet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hillstreet

Wilt u Hillstreet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hillstreet

Hillstreet, oftewel HillstreetLive, is de #1 Party-Coverband van Nederland! Mannen die in coverland het verschil maken omdat ze, geheel vanuit hun passie, kilometers willen maken op het podium en daarnaast bijna allemaal kunnen bogen op een gedegen opleiding aan diverse conservatoria in Nederland. En dat hoor je niet alleen, dat proef je. Het gemak waarmee de band muziek en publiek aanpakt, de manier van arrangeren, de wijze waarop ze hun publiek alle muzikale hoeken van de zaal laten zien: dat is wat we het verschil noemen. Zet daarnaast de sympathieke wijze van presentatie en vijf makkelijk benaderbare kerels en je hebt een concept wat werkt. Als muziek een spel is heeft HillstreetLive de spelregels geschreven. En dit maakt dat HillstreetLive met recht trots kan zijn dat zij, naast hun traditionele agenda, zichzelf ook nog De Amstel Coverband van Nederland kunnen noemen. En dat word je niet zomaar: daar moet je wel wat voor doen!


 

Een stelletje vakidioten die een professionele band als enige uitweg zagen om hun publiek mee te geven dat ze komen voor de lol en om ze uit te dagen gezamenlijk de zaal plat te krijgen. Maar stiekem geven ze daarnaast iets extra's mee: er zit echte, pure, geschoolde en losgeslagen muzikaliteit in de mannen. En dat vertaalt zich in een ruimgevulde agenda. Van oorsprong en inmiddels al ruim 10 jaar staat HillstreetLive bekend als Amstel Coverband en de mannen die door Heineken worden gezien als huisband. Musici die een concept hebben ontwikkeld waar eerst de muzikale basis moet staan als een huis, dat als vertrekpunt te nemen, om vervolgens hun publiek erbij te betrekken en ze overruled achter te laten. Altijd al willen zingen, drummen of een duet willen neerzetten met de leadzanger? HillstreetLive komt je halen! En dat van Maastricht tot Groningen, van Zwitserse Alpen tot Nederlandse poptempels. En eigenlijk is dat, aangevuld met de mannen van licht en geluid die echt ogen en oren hebben, alles wat ze op een website willen zeggen. Punt!

En niet dat ze de hand ook niet omdraaien voor de perfecte bruiloft, niet dat ze elk feest met dit concept al jaren platspelen, niet dat ze bedrijfsfeesten door improvisatie omtoveren tot live concerten, niet dat ze met alle artiesten van Nederland al jaren door hen worden gezien als muziekvrienden..Nee, dat gaan ze niet schrijven. En dat is nou net waarom ze niet in een hokje te plaatsen zijn en juist daarom iets te vertellen hebben. En dat doen ze niet op de website maar op het podium, want daar is het niet aan over - profileren en eenheidsworst op een digitale site, nee, daar is het aan de vijf vakidioten met een missie. Daar is het aan HillstreetLive.

Hillstreet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hillstreet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hillstreet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hillstreet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hillstreet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.