Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 2.895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Hike boeken?

Hike boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hike

Wilt u Hike direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hike

Een zoveelste dertien in een dozijn biografie, gevuld met de mooiste woorden, prachtige complimenten en poëtische beschrijvingen van de waanzinnige grootsheid van de act,  zou de plank in het geval van de (cover)band HIKE volledig misslaan! De vier muzikanten van HIKE zijn hier namelijk véél te nuchter voor, en hebben dit helemaal niet nodig. Feestvierend Nederland weet namelijk al ruim voldoende bij het alleen al horen van de naam, of het zien van de vier bekende blokletters!

Na een onderbreking van 2,5 jaar staan de heren van HIKE weer te trappelen van ongeduld om te doen wat ze al sinds 1998 het liefste doen, namelijk het creëren van dampende gezelligheid en ultieme sfeer op ieder feest! En dat minstens 100 keer per jaar! Een feest met HIKE maakt indruk, en staat gegarandeerd in je geheugen gegrift; herinneringen zorgen jaren later nog voor een grote glimlach op je gezicht! Niet voor niets werd de band door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’! En, hoe heet die zomerhit ook al weer? Lekker lekker in de zon!

Trivia:

    HIKE staat al jaren aan de top van het Nederlandse covercircuit
    HIKE is uitermate geschikt voor o.a. een tentfeest, pleinfeest, kermis, dancing, privéfeest, etc.
    HIKE werd meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’ door Party Awards
    De HIKErmis is een eigen evenement van de band
    HIKE schrijft ook eigen liedjes, in 2011 werd ‘Lekker Lekker in de Zon’ een ware zomerhit
    HIKE had meerdere malen haar eigen docuserie op regionale TV

Hike boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hike zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hike wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hike. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hike te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.