Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Highway68 boeken?

Highway68 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Highway68

Wilt u Highway68 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Highway68

HIGHWAY 68 is een vijfkoppige coverband die zich richt op het genre pop/rock. Sinds april 2012 is de jonge band actief, voornamelijk in het zuiden van ons land. Het brede repertoire heeft vast en zeker iedereen iets te bieden. De toon van de avond wordt gezet door een lekker tempo en bouwt op naar een knallend einde. Op de juiste momenten wordt deze lijn aangevuld met gevoelige nummers waar heerlijk op meegezongen kan worden. Door deze verscheidenheid van nummers blijft het contact tussen band en publiek spannend. Enkele helden, jong en oud, die zulke geweldige muziek hebben bedacht zijn Golden Earring, Muse, Anouk, Mumford and Sons, Adele, The Eagles, Van Dik Hout, Guus Meeuwis, Red Hot Chili Peppers en AC/DC.

Highway68 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Highway68 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Highway68 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Highway68. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Highway68 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.