Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Hiddo's Mixie Miniband boeken?

Hiddo's Mixie Miniband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hiddo's Mixie Miniband

Wilt u Hiddo's Mixie Miniband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Hiddo's Mixie Miniband

Men neme een héle grote trom, bekkens, toeters, bellen, poppen en een gezellige accordeonist, en zie hier: De ingredienten van Hiddo's Mixie Mini Band!
Gezellige meezingers al rijdend over uw locatie!
Ook te gebruiken als begeleiding van een kinderoptocht, entree van uw gasten of winkelpromotie!

Hiddo's Mixie Miniband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hiddo's Mixie Miniband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hiddo's Mixie Miniband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hiddo's Mixie Miniband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hiddo's Mixie Miniband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.